Archívum

2015 januári borklub

Kedves BorBarátaink!

Újesztendő - Vígságtermő! Reméljük mindenki kipihente az ünnepek fáradalmait és kíváncsian várja az új borkalandokat. A rend kedvéért megismételjük a januári ajánlatainkat és arra kérünk mindenkit, hogy a tervezhetőség érdekében mielőbb jelezze melyik programon számíthatunk a részvételére.
A januári Borklubokon Balatonlelle és a dél-balatoni borok kerülnek terítékre! A borvidék két "Év Bortermelője" díjjal kitüntetett borászával találkozhattok klubestjeinken.
Január 9.-én, pénteken Konyári János lesz vendégünk Budakalászon és az IKON Pincészetet mutatjuk be Balatonlelléről;
Január 20.-án a Borvirág Borklubban, Óbudán Garamvári Vencel a Garamvári Szőlőbirtok és Pincészetet mutatja be dél-balatoni boraival!
Január 24-én, szombaton - sokak biztatására - szeretnénk folytatni a pincészetek megismerését célzó túráinkat és - kellő számú érdeklődés esetén - látogatást teszünk Budafokon a Lics Pincészetben!!


Akik részt vettek az októberi Borvirág klubesten, azok tapasztalhatták, hogy milyen remek borok kerülnek ki a Lics Pincészet pákozdi és szekszárdi pincéiből, amelyek érlelése Budafokon zajlik, egy különleges és látványos pincerendszerben. A program pincelátogatással kezdődik, vacsorával (hagyományos pincepörkölttel) folytatódik, s a Borvirág Zenekar is besegít majd a hangulat emelésébe - és bízunk a közös éneklés sikerében is! Megkóstolhatjuk a Pincészet 7 -8 féle borát és grappa-különlegességét is!
A tervezett programot megfelelő létszámú érdeklődő (minimum 30 fő) esetén tudjuk megszervezni. Részvételi díj: 5.500 Ft/fő, amit a január 9-i Budakalászi Borklubon lehet befizetni. Aki oda nem tud eljönni, az átutalással is fizethet, vagy előzetes egyeztetéssel készpénzben!
A jelentkezéseket - elsősorban e-mailben - január 9.-ig várjuk!
A pincészet a 47-es villamos végállomásánál van, Budafok Városház térhez közel és több buszjárattal is megközelíthető. A gyülekező 17 órakor lesz a Pincészetnél, s a program várható befejezési időpontja 21.00 óra.

Január 9.-én a Borklubon kiderül lesz-e kellő számú jelentkező, s ezt követően küldünk tájékoztatót a jelentkezőknek arról, hogy létrejön-e a pincelátogatás program, s milyen teendők és feltételek vannak!!!

Szeretettel várunk minden kedves bor-barátunkat idén is szervezett programjainkon!!

Üdvözlettel:

Nyikos István Kézér Ilona
30/954-9147 20/311-0986
Bacchus Arts Stúdió
2011 Budakalász Liget utca 39.
Tel/fax: 26/341-972;
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.