Kedves "Borvirágok" Köszönöm, hogy Sopron városába is ellátogattak, és megismertették velünk a kíváló magyar bordalokat. Bízom benne, hogy a jövőben is viszontláthatjuk a "Borvirágokat".

(Sopron, 2010. 09.10. Üdvözlettel: Lajber Eszter Pro Cultura Sopron Nonprofit Kft.)

Látogatók

02830083
Ma
Tegnap
A héten
A hónapban
274
577
851
9926

IP-címed: 34.239.157.140
2021-06-15 20:31

Referenciák


"Az élet szép, főleg olyan napokon, mint a mai is. Szép dalok, jó borok, barátság. A bor mellett minden érték letisztul. Amit ma Ti nyújtottatok, az csillog. Köszönöm szépen." 

Molnár Péter, Patricius Bor


"Igazi családias hangulatban éreztem magam, köszönöm a lehetőséget."

Prókai László, Prókai Pince


"A piarista öregdiákok nevében köszönjük a vidám és értékes muzsikát. János evangéliuma 15, 1-2. szavaival kívánunk minden jót és sok zenés órát!"


„Én vagyok az igazi szőlőtő, és az én Atyám a szőlősgazda. Azt a szőlővesszőt, amely nem terem gyümölcsöt énbennem, lemetszi; és amely gyümölcsöt terem, azt megtisztítja, hogy még több gyümölcsöt teremjen.

Szeretettel: Hernády Zsolt


„Egy öröm volt Veletek ünnepelni, mert számomra egy ünnep volt a mai borkóstoló!

Szeretettel Tombor István és Irma” Tombor Pince


"Köszönöm a szíves látást! Öröm volt a borhoz értő vendégeknek prezentálni a borokat. Köszönet a zenékért, dalokért, melyek szebbé tették a mai estét."

Nagy Péter Lajvér Borbírtok


"Kiválóan éreztem magam a borszerető "Borvirág" csapattal. Köszönöm a lehetéőséget, és sok szeretettel várom a "Borvirág" tagjait Imrehegyen.

Borbaráti üdvözlettel: Béla Zoltán, Béla Pincészet


"Köszönöm szépen a kitűnő hangulatot, a vidám bordalokat. Nagyon jól éreztem magam!"

Babarczi Zsuzsanna, Babarczi Pincészet


"Mi az, ami igaz, szép élményt adhat számunkra? Ha igaz, szép lelkű emberek közösségében lehetünk. A mai este ilyen volt. A Borvirág Borklub vendégeként egy vidám, tartalmas, szép estét töltöttünk, csodálatos borok, nagyszerű emberek társaságában, egy fantasztikus éneklő közösségben, ahol a Borvirág Zenekar adta az alapot - igen, igen ideillően, no meg a csodás tokaji Béres borok -igen, igen ideillően. Köszönjük a felejthetetlen élményt!"

Nagy szeretettel: Béres Klára, Béres József, Béres Szőlőbirtok


"Köszönjük az élményt és a kitűnő hangulatot. Fantasztikus volt a zene!"

Lics család


"Kedves Zenekar!
Ivó nap alkalmából az ősi magyar szokás szerint megemlékeztünk a világhírű tokaji borokról, azon belül a számunkra kedve Galambos Pincészetről. Reméljük, adja Isten, hogy minél többször legyen részünk ilyen színvonalas előadásból és a vele párórosult finom tokaji borkóstolásból, megemlítve a különleges Hármint borok királynőjéről.

Szeretettel és tisztelettel: Veréb Elemér és Erzsike"


"Kedves Borvirág Együttes!

Imádtam a hangulatot, amit a borkóstolóm alatt teremtettetek. Isteni volt a zene, nagyon jók voltak a dalok és a ZENÉSZEK MIND EGYTŐL-EGYIG KIVÁLÓAK!!!

Köszönöm :)
Rábai Katalin
A boraimat ne feljtsétek: Mariska néni, Pista bácsi :)"


"Köszönöm a zenekarnak ezt a csodálatos estét."

További sok sikert!  Szőke Mátyás


"Köszönjük a hangulatot, amit a zenétekkel a pincénkbe varázsoltatok! A legközelebbi viszontlátásig"

Lics Judit


"Nagyon köszönjük a Kiskanizsa Hagyományok Napján való szereplésüket, IGAZI ÉLMÉNY volt! Reméljük hamarosan találkozunk! További sok sikert kívánok a Móricz Zsigmond Műv. Ház dolgozói nevében!"

Godinek Judit


"Gratulálok gyöngyössolymosi kiváló műsorukhoz!"

Tarnai-Kiss László nótaénekes


"Reméltük, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ilyen remek hangulatot teremtenek. Máskor is szeretettel várjuk a Borvirág zenekart!"

Dunakömlőd Művelődési Ház


"Köszönjük a Borvirág együttes vidám boros előadását a ráckevei Ászok fesztiválon!

Ráckeve Ács Károly Művelődési Központ


"Ismét fantasztikus hangulatot teremtettek Érd-Ófalun a szüreti mulatságon, köszönjük!"

Pincetulajdonosok Egyesülete


"Kedves Borvirág!

Bátran írhatom a szervezők nevében, hogy nagy örömmel fogadtuk jelentkezéseteket a IV. Bornépek dalai versenyen. További sok sikereket kívánunk értékes népzenei munkátokhoz. Találkozunk jövőre a Borfesztivál színpadán a Budai Várban"

Klemens Ádám /Magyar Szőlő és Borkúltura Közhasznú Társaság


A jó borban öröm, barátság és dal van - tartja egy régi mondás. Szomorú embert még soha nem láttak a Borvirágosok között! Aki bort kóstol - mindig vidám, aki issza a bort az lehet keserű?

Kóstoljunk hát, minél többet tesszük, annál több arcát ismerjük meg a bornak. Tokaj a magyar föld címere. A tokaji bor "csodálatos ital, amely megillatosítja a vért" (Shakespeare)

Borvirágos jókedvünkben hallgassuk a Borvirág zenekart.

Nyikos Istán a Tokaji Borok Fesztivál főszervezője


"Kedves Laci és Zenész Társai!

Sokszor adtunk otthont a jókedvű muzsikátoknak. Remélem, a jövőben is lesz rá lehetőségünk."

Schieszl Konrád / Schieszl Vendéglő és Borház


"Gratulálok a zenekar felkészültségéhez és hangulatteremtő képességéhez. A tambura - harmonika - kontra - bőgő a kedvenc összeállításom. További sok sikert és jó erőt egészséget kívánok. Jöjjenek el egyszer hozzánk Bajára"

Sümegi József / Sümegi pincészet


"Tarcalon a szőlővirágzást is ünnepeljük, ha Ti játszotok akkor borvirágzás ünnepe történik. Örülök, hogy van tiszta, eredeti, kedves őszinte "BORDAL" és hozzá jó hangulat. Mindig nagyon tetszik várjuk/várom a következő albumotokat. Őszinte barátsággal:

Majoros László / Majoros Birtok Tarcal Tokaj-Hegyalja"

Tokaj - éjszakai borbemutató - 2011

Tokaji Borok Fesztiválja - Éjszakai borbemutató - Borvirág Zenekar - bordalok.hu

"Kedves Kiss László úr!

Május 28-án Tokajban az éjszakai borbemutatón volt szerencsém megismerkedni Önökkel és zenéjükkel.
Igazán örömömre szolgált műsoruk, túlzás nélkül mondom, hogy hiánypótló tevékenységet végeznek, amikor megmentik és visszahozzák a kulturált borfogyasztás, asztali mulatozás dalait, miközben megadják a kellő tiszteletet a szőlőművelő, bortermelő embereknek...
... Jó egészséget és a tokajihoz hasonlóan sok-sok derűs programot, sikeres fellépést kívánok Önöknek!

Üdvözlettel: Bércesi Gábor"

Ábrahámhegyi Bornapok

Augusztus 3-án és 4-én bordalokkal és népszerű melódiákkal szórakoztattuk az Ábrahámhegyi Bornapokra látogató kedves vendégeket. Hatalmas tapssal jutalmazott bennünket a daloló közönség mikor a többszöri áramszünet után a sötétben is folytattuk muzsikálást-éneklést a közönség körében. Vella Zsolt polgármester úr szavait idézve "köszönjük, hogy megmentették nekünk a rendezvényt és ilyen jó hangulatot teremtettek." 

Lakodalom van a mi utcánkban ...

Esküvő - Borvirág Zenekar - bordalok.hu
Kedves Borvirág Zenekar!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy kis esküvőnkön olyan nagy szeretettel és fáradhatatlanul biztosították a jó hangulatot! Az elmúlt két hétben nem volt olyan nap, hogy ne emlegette volna a násznépből valaki a kiváló hangulatot, amit a vacsora alatt és után a Zenekar teremtett. Nagyon örülünk, hogy tényleg sikerült mindenkit meglepni azzal, hogy élőzenével vártak minket az étteremben! :) A vasárnapi lábfejek állapota hűen tükrözte az előző este fergeteges zenés-táncos teljesítményét. Fogadják szeretettel ezt a pár képet, melyek az este alatt készültek. Reméljük, további helybeli-családi rendezvényeken is viszontlátjuk egymást hamarosan!

Üdvözlettel: Bereczki Zoltán és Gyöngyi

Köszönet a zenekarnak...

Köszönet a zenekarnak... - Borvirág Zenekar
Tisztelt Vezetőség!

Karsai Zsuzsanna (Klubvezető) és Berki Istvánné (Vezető Gondozó)

S mind azok, akik ezt a szép délutánt lehetővé tették számunkra!
Köszönjük a törődést, a vendéglátást nagyon finom és gusztusos volt. A csokidesszertet és a gyönyörű virágot is. Már a liftben kedves meglepetés volt olvasni gondnokunk nőnapi megemlékezését, mely ugyancsak megadta az ünnep alaphangulatát.

Bővebben: Köszönet a zenekarnak...

Köszönet

Tisztelt Művész urak!

Köszönjük a farsangi mulatságunkon biztosított nagyon színvonalas zenei programot. Nagyon jól érezték magukat klubtagjaink. Különösen tetszett, hogy kívánságműsor szerűen minden kérést azonnal eljátszottak. Reméljük, hogy hamarosan újra fogadhatjuk Önöket. 

Tisztelettel:
Helembai Tiborné
Klubvezető Budapest III. ker. idősek otthona

Nem csak a 20 éveseké a világ...

"Kedves Borvirág zenekar!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy megtisztelték rendezvényünket (2011. 02. 10), és fergeteges hangulatot csináltak zenéjükkel az Őszike Nyugdíjas házban.
Engedjék meg, hogy egyik klubtagunk pár soros versével mondjunk köszönetet.

Megérkezett a Borvirág az Őszike klubba,
Akkorát mulattunk mi, csak az isten tudja
Megköszönjük zenéjüket, estig szólt a nóta
Addig táncoltunk mi, amíg a lábunk bírta.
Hálás szívvel gondolunk a tisztelt zenekarra
Reméljük, hogy máskor is majd csak nekünk húzza.

Barna Ferenc - Klubtag
Köszönünk mindent."
Truczkó Lászlóné - Klubvezető

Sopron - Borfesztivál - 2010

Kedves "Borvirágok"

Köszönöm, hogy Sopron városába is ellátogattak, és megismertették velünk a kíváló magyar bordalokat. Bízom benne, hogy a jövőben is viszontláthatjuk a "Borvirágokat".

Sopron, 2010. 09.10.

Üdvözlettel:
Lajber Eszter
Pro Cultura Sopron Nonprofit Kft.

Érd-Ófalu - Szüreti Mulatság - 2010

"Nagyon köszönjük hogy ilyen esőben is részt vettek a Szüreti Mulatságon. A visszajelzések az Önök műsoráról igen pozitívak voltak. Mi nagyon jól éreztük magunkat, remélem Önök is. Színvonalas műsorukra máskor is számítok.
Hudák Ágnes szervező
Érd-Ófalu"

"

Nagyon köszönjük hogy ilyen esőben is részt vettek a Szüreti Mulatságon. A visszajelzések az Önök műsoráról igen pozitívak voltak. Mi nagyon jól éreztük magunkat, remélem Önök is. Színvonalas műsorukra máskor is számítok.

Hudák Ágnes szervező

Érd-Ófalu"

Királyi Borlakoma fesztivál

A "BORVIRÁGOK" kiváló, nagysikerű szereplését köszönöm Székesfehérvár nevében, 2010. június 26-án, ahol a közönség végtelen örömmel fogadta Őket!

A rendező Gárdonyi Géza Művelődési Ház nevében:
Szikra János szervező 2010. június 26. HAJRÁ!!!

Szabadtéri Néprajzi Múzeum

„Nagyon szépen köszönjük a Borvirág zenekar előadását! Az idei Szent Márton Libator és Borfesztivál egyik leghangulatosabb produkcióját sok száz vendég élvezhette a Fesztiválsátorban.
Jó szívvel ajánlom a Zenekart más rendezvények szervezői számára is."

Szabadtéri Néprajzi Múzeum
Szentendre, 2009. nov. 8.

  Felföldi Barnabás
kreatív osztályvezető”

Tokaji Borok Fesztiválja

„A jó borban öröm, barátság és dal van – tartja egy régi mondás. Szomorú embert még soha nem láttak a Borvirágosok között! Aki bort kóstol – mindig vidám, aki issza a bort – az lehet keserű! Kóstoljunk hát, minél többet tesszük annál több arcát ismerjük meg a bornak.
Tokaj a magyar föld címere! A tokaji bor „csodálatos ital, amely megillatosítja a vért”(Shakespeare).
Borvirágos jókedvünkben hallgassuk a Borvirág zenekart!

Tokaj, 2009. május 29.

Nyikos István
Tokaji Borok Fesztiválja
Főrendezője

Kedves Borvirág!

Bátran írhatom a szervezők nevében, hogy nagy örömmel fogadtuk jelentkezéseteket a IV. BORNÉPEK DALAI népzenei versenyen!
További sikereket kívánunk értékes népzenei munkátokhoz.
Találkozunk jövőre a Borfesztivál színpadán a Budai Várban.

Szentendre, 2008. nov. 8.
Klemens Ádám
Magyar Szőlő és Borkultúra
Közhasznú Társaság”

Tokaj hegyaljai Szüreti napok - 2007

A jó borban barátság és dal van – tartja a mondás és ezt ékesen bizonyította 2007-ben Tokajban - a Tokaj hegyaljai Szüreti napokon - a Borvirág együttes. Örömmel tapasztaltuk, hogy a ma már sokak számára ismeretlen dallamok, milyen könnyen megérintik az ember lelkét és nem is kell harsányan tolakodniuk, hogy jó hangulatot közvetítsenek a hallgatóiknak.

Bővebben: Tokaj hegyaljai Szüreti napok - 2007

Bországgyűlés

A Borvirág együttes fellépése az egyik legérdekesebb színfoltja volt az elmúlt években a Pannon Bországgyűlésnek.
Az együttes tagjai kiváló zenészek és emellett kiválóan értenek a jó és búfelejtő hangulat megteremtéséhez.
Szeretik a bort és a hozzá való dalokat! Repertoárjukban megtalálhatunk vörös és fehérborhoz illő nótákat is és bordalaikat hallgatva virtuális túrát tehetünk az ország neves borvidékein.
A magam részéről minden pohár borhoz egy „Borvirágos” nótát ajánlok sok szeretettel!! 

Kálmán Zsolt
Kereskedelmi igazgató
Gundel Kft.

Bemutatkozó

Gondolatok

A szőlő halála csak átváltozás…
A szőlőből must lesz, a mustból bor.
A szőlő ereje velünk marad,
halálával kellett bevennie az időtlenséget.
Ha körülnézel a pincében,
vajon gondolsz arra, hogy isteneket őrzöl hordóidba zárva?
Minden borospince a halhatatlanság szigete.

Pilinszky János

Ajánlások, referenciák

vendegkonyv

Kispejlovam lovarda

www.kispejlovam.hu

www.bordalok.hu

Keress a Facebook-on